divendres, 29 de gener del 2010

EL MASSATGE INFANTIL A L'ESCOLACom cada curs, a partir de Gener al Tic Tac portem a terme les sessions de massatge infantil , a més de fomentar el vincle afectiu el massatge infantil és de gran importància degut als seus avantatges enriquidors en el desenvolupament dels infants.

En aquestes sessions els infants observen, manipulen i experimenten el propi cos i el de l'altre amb diferents objectes a l'hora que coneixen altres possibilitats d'aquests.

Els infants fan massatge a ninos/es, als companys,a ells mateixos....i en cada sessió es fa un massatge individual on es queden ben relaaaaaaaxadets!!!!

Les famílies teniu l'opció de comunicar a través de l'agenda alguna preferència sobre la realització del massatge al vostre infant ,és a dir si trobeu que l'infant està neguitós/a, si té problemes de panxa.....etc. ho podeu escriure i se li aplicarà el massatge a la part del cos en concret.

Recordeu que els dies 25 i 26 de març realitzarem una sessió de massatge infantil amb els pares i mares! Animeu-vos!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada